Bezoek aan Vlaams topbedrijf

Rotary Club Gaasbeek bezocht LVD, een Vlaams topbedrijf en wereldleider in de branche van het bouwen van plooi-, pons-, freez- en snijmachines voor metaal.

Wij werden ontvangen en rondgeleid door Lieven Van Hoenacker, Internationale Verkoop.

LVD heeft klanten in meer dan 100 landen en heeft zelf kantoren in 25 landen. Zij zijn de referentie op wereldniveau qua de integratie van metaalplaaterwerking. Hun missie is :’Sheet metalworking, our passion, our solution.’

LVD telt in totaal 850 werknemers en kent een vlakke structuur.

Uniek voor de branche: LVD ontwerpt en maakt niet alléén de machines maar ontwikkelt ook alle software en andere geïntegreerde technologie. Qua innovatie werken zij nauw samen met de KUL.

Hun laatste product ToolCell met automatische wisseling van de stempels en matrijzen is top-technologie. Alléén een Japans bedrijf biedt iets gelijkaardigs.

Een prachtige voormiddag afgesloten met een lunch aangeboden door LVD.

P1090089 P1090085P1090095 P1090105