Gastspreker: Martin Baert

Deel dit nieuwsbericht:

Martin Baert stelde ons Time For Quality voor: een nieuwe visie op assistentiewoningen (vroeger serviceflats genoemd).

ROT Martin Baert 1 ROT Martin Baert 2

–Time For Quality ( T4Q) is een beheerder van “stand alone” groepen van assistentiewoningen en heeft momenteel een portefeuile van 445 assistentiewoningen . Voor 2016 wordt een groei naar meer dan 600 assistentiewoningen opgetekend, verspreid over heel Vlaanderen.

–Time for Quality gaat steeds op zoek naar woongelegenheden met een unieke of centrale ligging. Bij de bouw en inrichting wordt specifieke aandacht besteed aan de toegankelijkheid en het gebruikscomfort en streven zij naar een comfortabele woonomgeving waar de 65-plusser onafhankelijk en zelfstandig kan wonen.

Bedankt Martin voor de interessante uiteenzetting.