Ina Van den Bossche neemt deel aan Rotary Youth Leadership Awards 2016

Rotary Club Gaasbeek sponsort de deelname van Ina Van Den Bossche uit Sint-Martens-Bodegem aan de 2016 Rotary Youth Leadership Awards.

Jonge mensen kansen geven om ervaringen op te doen en het promoten van ondernemerschap zijn één van de actievelden van Rotary.

Rotary Gaasbeek selecteerde Ina Van den Bossche als kandidate voor deelname aan de Rotary Youth Leadership Awards georganiseerd door de 3 Belgische Rotary districten.

Foto_Ina Van den Bossche

Ina is studente Handelswetenschappen (major: International Business Management) aan de KULeuven Campus Brussel.

Op de campus is zij zeer actief in de Business Student Society. Als lid van het business comité organiseerde zij evenementen zoals ‘Start-up Campus’ met lezingen van succesvolle start-up’s, het werken aan een real-life business case en het presenteren van de business case voor een jury.

Door het veelvuldig contact met start-up’s kreeg zij zelf ook de smaak te pakken om een eigen idee als ondernemer in de realiteit om te zetten.

Gezien het thema van RYLA nl. ‘Kickstart your ambition’ kon Rotary Gaasbeek geen betere kandidate voordragen.

Gedurende drie intense dagen wordt er gewerkt rond het ontwikkelen, opstarten en realiseren van een innovatief project.

Rotary Club Gaasbeek is fier dat de kandidatuur van Ina weerhouden werd en sponsort graag haar deelname.