In memoriam Luc Heyndrickx

Onze vriend Luc Heyndrickx verliet ons onverwachts.

Luc In memoriam

Luc op onze ambtsoverdracht van 22 juni 2016

Luc kwam Rotary Club Gaasbeek vervoegen in 1983 met als peters Jos De Handschutter en Michel De Neve.

Hij engageerde zich direct voluit: penningmeester (1985,1986,1987), voorzitter Commissie Dienst a/d gemeenschap (1988,1989), secretaris (1992,1993), Inkomend voorzitter (1994), Voorzitter (1995), Ondervoorzitter (2007) en jarenlang protocol.

Nadien bleef hij zeer actief in verschillende commissies en werkgroepen. Hij zorgde voor verschillende grants oa voor het Project Pastoral do Menhor in Brazilië.

Luc was een Rotariër in hart en nieren, open en nieuwsgierig, klaar om jonge nieuwe leden te verwelkomen en hun de rijke geschiedenis van onze club te leren kennen.

Hij was een Paul Harris fellow 2 sapphires.

Luc sloeg bijna nooit een vergadering over, volgde nauwkeurig het reilen en zeilen in de club op en gaf ons op zijn typisch vriendelijke  manier een schouderklopje of corrigeerde ons.

Luc je laat niet alléén een lege plaats over op onze vergaderingen maar in hart van alle vrienden Rotariërs.

Vaarwel.