Rotary Actueel: actuele problematiek met topspreker

Zaterdag 10 december 2016 – 19:00uur in Krekelhof, Gooik

Gastspreker: Khalid Benhaddou, Imam Al-Fath moskee en voorzitter van het platform van de Vlaamse imans.

‘Service above Self': als Rotariër ten dienste staan van onze maatschappij. Deze verandert snel oa. door de razendsnelle technologische ontwikkelingen en de onrustige politieke situatie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die de grootste migratiestroom ontketende sinds WO2.

Als wij als organisatie of individu willen bijdragen aan het verbeteren van onze maatschappij dan moeten wij haar zo goed mogelijk begrijpen en met haar in dialoog gaan.

In deze optiek komt Imam Khalid Benhaddou spreken met als rode draad “De Islam en het Westen hoeven niet lijnrecht tegenover elkaar te staan. Wij delen dezelfde waarden”.

Rotary Actueel 1 Roatry Actueel 2

Download flyer: