Cheque van 4.500€ voor Special Olympics

Rotary Club Gaasbeek steunt reeds gedurende een aantal jaren G-Sport Pajottenland.

G-Sport organiseerde de eerste editie van International Unified Futsal Christmas Cup ism met Special Olympics.

2016 12 17 GSport 04

In de finale nam G-Sport Pajottenland het op tegen Kortrijk. Een spannende match aan hoog tempo met enthousiaste en gedreven spelers. Uiteindelijk won de Kortrijkse ploeg.

2016 12 17 GSport 02

Aansluitend op de finale reikte een delegatie van Rotary Club Gaasbeek een cheque van 4.500€ uit aan Special Olympics vertegenwoordigd door Eddy Beckers, Co-CEO, Thierry Lintz, bestuurder en Liesbet Marsoul, Sport Development Director.

2016 12 17 GSport 03

De delegatie bestond uit Simon De Boeck (voorzitter en voor de gelegenheid in sporttenue), Jan De Baere (inkomend voorzitter), Christophe Van den Berghe, Guy Van den Branden, Paul Galmaert, Marcel Vanhoutte en Reginald Schaumans. Ook burgemeester Michel Doomst en schepen Gunther De Wilde mochten mee op de foto.